Brochure “Orgels in Herentals”

Naar aanleiding van de 250ste verjaardag van het Verbuecken-orgel, werd een nieuwe, volledig herziene uitgave gemaakt van de brochure “Orgels in Herentals”. Deze geeft op 60 pagina’s, rijkelijk versierd met kleurenfoto’s, een actueel en historisch overzicht van de ver­schillende orgels in Herentals, met name het orgel in de Sint-Waldetrudiskerk, het historische en het nieuwe orgel in de Sint-Catharinakerk, het orgel in het Oud Gasthuis, het orgel in het Besloten Hof en het orgel in de Sint-Janskerk. De brochure bevat bovendien een CD met orgelmuziek, uitgevoerd door Bart Wuilmus en Luk Bastiaens op de Herentalse orgels. 

Het boekje “Orgels in Herentals” kost €10 en is (vanaf 1 september 2020) te koop bij Toerisme Herentals, Grote Markt 35, op de activiteiten van orgel@herentals of tijdens de toeristische opening van de kerk.

Het boekje kan ook besteld worden via onderstaand formulier, via info@orgelherentals.be of telefonisch op het nummer 0477/703287. Het boekje met cd kost dan €13, inclusief verzen­ding binnen België of €18, inclusief verzending naar het buitenland. Betaling gebeurt door overschrijving op rekening BE11 0018 6669 2248 (BIC: GEBA BE BB) van orgel@herentals, met vermelding van “orgelboekje” en uw naam.


Bestelformulier

Contact Form Demo (#1)